Slut med huller i tænderne?

0
841

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Langt de fleste vil opleve at få huller i tænderne i løbet af deres liv. Nogen vil blive hårdere ramt end andre, hvilket naturligvis i høj grad hænger sammen med hvor godt man passer på sine tænder, og hvor god mundhygiejne man har.

At få lavet fyldninger kan være en dyr affære, og det kan let koste langt over 1000 kroner, hvis der eksempelvis er tale om en fyldning i en kindtand. Priserne er nogelunde ens i landet, men varierer naturligvis en smule – du kan se priseksempler på hos denne københavnske tandlæge.

Tænder er en af de meget få ting på den menneskelige krop, der ikke kan gendanne sig, og derfor er det også så vigtigt at passe på dem, mens man har dem, for man får ikke nogen nye – eller gør man?

Ny forskning viser nemlig, at et alzheimer middel muligvis kan få tænderne til at reparere sig selv, hvis det lægges på tandens nerve. Der er dog en del tandlæger der er skeptiske omkring midlet, som de ikke mener skal betegnes som et vidundermiddel, da undersøgelserne ikke er fyldestgørende nok på nuværende tidspunkt.

Du kan læse mere om undersøgelsen her

EFTERLAD ET SVAR