3 tips til at lære dansk

0
1090
Learn Danish

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du ikke har dansk som modersmål, synes du måske, at dine sproglige evner i forhold til at mestre det danske sprog godt kunne være bedre. Det er der naturligvis råd for og her kommer tre forslag.

Ta’ på et kursus

Uanset hvad din baggrund for at lære dansk måtte være, er det altid en god idé at tage på et kursus. Når du gør det, er du sikker på, at der er kompetente undervisere, der er vant til at lære fra sig og uden tvivl også kan hjælpe dig. Du kan finde Learn Danish kurser mange steder i landet, og du kan med fordel søge på nettet for at finde det, der er tættest på din bopæl.

Brug tid sammen med danskere

Et andet godt tip til at lære at mestre det danske sprog er ved at bruge tid sammen med folk, der taler dansk. Som du måske allerede ved, er det nemt at ty til engelsk, hvis der er noget, der volder besvær på et fremmedsprog. Men hvis du altid gør det, giver du ikke dig selv en reel mulighed for at lære sproget. Der er ikke nogen, der vil dømme dig, selvom du udtaler nogle ord forkert eller måske slet ikke kan komme i tanke om de rigtige ord. Prøv i stedet at forklare dig ud af problemet, så folk forstår, hvad du mener og hjælper dig på vej.

Find nogen der er i samme bås

Dansk er et svært sprog at lære, og det kræver naturligvis flid og hårdt arbejde. Som du måske ved, er det altid nemmere at lære noget nyt, hvis man har nogen at støtte sig op ad. Hvis du er i gang med at lære dansk, kan du derfor med fordel finde nogen, der er i samme bås. I vil kunne hjælpe, støtte og motivere hinanden, så processen bliver nemmere.

EFTERLAD ET SVAR