5 ting du skal huske at købe til din hest

0
219
hest

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er ingen tvivl om, at det altid er spændende at få en ny hest. Der er mange forskellige ting, man skal huske at købe, og det kan derfor hurtigt blive uoverskueligt. Der er dog 5 ting, du altid skal huske at købe, når du får en ny hest. Få en oversigt over de 5 ting herunder.

Et Bemer dækken

Noget af det første du skal huske at købe til din hest er et dækken. Et dækken er mere nødvendigt, end man nødvendigvis går og tror! Hestedækkenet er ikke kun nødvendigt, når hesten fryser, men eksempelvis også når det regner, og når man har reddet hesten. Et af de mest populære hestedækkener er fra mærket Bemer. Find dit Bemer dækken på https://www.ditteyoung.dk/bemer/.

En striglekasse

For at du kan passe og pleje din hest, er det vigtigt, at du har en striglekasse. I striglekassen finder du et stort udvalg af forskellige strigler, til forskellige formål, samt andre vigtige plejeprodukter til hesten. Ønsker du at vedligeholde hestens flotte man og hår, er det vigtigt, at du investerer i en smart striglekasse med alle de rette produkter! Din nye hest vil uden tvivl takke dig.

Hovedtøj og saddel

Ønsker du at kunne ride på din hest, er det uden tvivl vigtigt, at du husker at købe både hovedtøj og saddel. På hovedtøjet sidder biddet, som bruges til at styre og navigere hesten. Sadlen er især vigtig, da den gør, at du sidder solidt plantet på hesten under en ridetur. Investeringen i hovedtøj og saddel er ikke nødvendigvis for hestens skyld, men nærmere for din som rytter. Et kvalitetsrigt hovedtøj og saddel er nemlig med til at gøre din ridetur på din nye hest både sjovere og tryggere!

Grime & trækketorv

For at du kan flytte hesten fra det ene sted til det andet, er det vigtigt, at du har både en grime og et trækketorv. Det er nemlig de færreste heste, der blot flytter sig fra eksempelvis boks til fold – medmindre der selvfølgelig er mad involveret.

Med en grime og et trækketorv kan du desuden gå lange ture med din hest, som både du og din hest vil nyde! Der er absolut kun gode grunde til, at du skal huske at købe en grime og et trækketorv til din nye hest.

Det rette foder

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det enormt vigtigt, at du husker at købe foder til din nye hest. Her er det vigtigt, at du vælger det rette foder, og ikke bare nøjes med det billige og lette. Ligesom mennesker, er alle heste forskellige, og de har derfor brug for forskellige typer af foder. Er din nye hest en konkurrencehest, skal den eksempelvis have en bestemt slags foder.

Undersøg din hest grundigt, før du blot køber tilfældigt foder! Nogle heste har sarte maver, og kan derfor ikke tåle forskellige typer foder. Er du i tvivl om, hvad din hest kan tåle, er det vigtigt, at du søger råd hos eksempelvis en dyrelæge.

EFTERLAD ET SVAR