Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være svært at finde den perfekte klapvogn, som passer til familiens behov. Derfor har vi fået vores forbrugerpanel til at teste en række klapvogne, og herefter udvælge deres 2 favoritter. Her får du panelets favoritter samt en gennemgang af klapvognenes mange smarte funktioner:

Baby Jogger City Elite Single Klapvogn

Vores forbrugerpanel har testet denne klapvogn, og der var bred enighed om, at denne klapvogn bestemt var pengene værd. City Elite fra Baby Jogger er en let og funktionel klapvogn med 3 hjul. De 3 hjul er punkterfrie gummihjul, som gør klapvognen velegnet til kørsel i mange forskellige terræner. Der er desuden affjedring i forhjulet, som sørger for, at dit barn får en komfortabel tur. Derudover er klapvognen lavet i et let materiale, som gør den let at køre med og dreje, og du kan oven i købet styre klapvognen med én hånd. Denne klapvogn har en håndbremse, som gør det let og bekvemt at bremse klapvognen. Dette sikrer større sikkerhed, og gør det desuden nemmere at køre med klapvognen i bakket terræn.

Klapvognen er designet til at sikre barnet komfort under hele turen. Da ryglænet i klapvognen kan lænes tilbage, har dit barn mulighed for at ligge tilbagelænet i klapvognen, som kan være særligt nyttigt, hvis barnet bliver træt og gerne vil sove. På de varmere dage er det nødvendigt at bruge klapvognens solsejl, som er indbygget i kalechen samt i ryglænet. Dette sikrer barnet skygge og optimal ventilation på de varme dage. Denne klapvogn er desuden ideel for familien, der godt kan lide at tage på ture. City Elite Single klapvognen kan nemt foldes sammen, det kræver blot et enkelt træk. Dette gør den let at opbevare på lidt plads, og det gør den samtidig let og praktisk at tage med i bilen. Du kan købe City Elite Single klapvognen her.

Baby Jogger City Mini GT Klapvogn

Forbrugerpanelet har desuden testet den smarte City Mini GT-klapvogn fra Baby Jogger. Også her var forbrugerpanelet enige om, at denne klapvogn er smart, funktionel og brugervenlig. Klapvognen har 3 punkterfrie hjul, som let kan drejes og låses. Dette gør klapvognen velegnet til bykørsel, og forbrugerpanelet havde desuden også stor glæde af klapvognen i mere ujævnt terræn. Klapvognen har en håndbremse, som gør det let at bremse klapvognen. Desuden har klapvognen et justerbart håndtag, som gør klapvognen brugervenlig for alle familiens medlemmer. Håndtagets højde kan let tilpasses, så det både passer til mor, far, bedsteforældre, storesøster eller barnepigen.

Klapvognen sikrer stor komfort for barnet. Ryglænet kan lægges fladt ned, så barnet kan ligge i en behagelig sovestilling under gåturen. Den store kaleche kan sikre barnet skygge på de varme dage, og beskytte mod vind og vejr på de kolde efterårsdage. Kalechen er desuden med UV-beskyttelse, som kan beskytte dit barn mod solens farlige stråler. Ligesom City Elite Single-klapvognen er City Mini GT-klapvognen velegnet til familien på farten, da klapvognen let kan klappes sammen, så den passer i opbevaringsrummet eller i bilens baggagerum.

City Elite Single-klapvognen og City Mini GT-klapvognen fra Baby Jogger var testpanelets favoritter, da klapvognenes mange funktioner gjorde dem brugervenlige, komfortable for både barn og forældre, og samtidig var klapvognene velegnede til mange forskellige typer terræn

EFTERLAD ET SVAR