Dansk økonomi i fremgang, hvilket giver større firmafester

0
645
personale fester

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Danmark står midt i et økonomisk opsving, og der går ikke længe før finanskrisens besparelser er lagt bag os. Både hvad der angår boligmarkedet og den enkeltes danskers økonomi ser det rigtig fornuftigt ud. Med flot fremgang for de enkelte virksomheder, betyder det skulderklap til de ansatte som alvor kredses for alvor kan mærkes på fest kontoen.

Medarbejderne rundt i de danske virksomheder kan godt begynde at kridte danseskoene, da flere arbejdsgiver ønsker at belønne anfor ansatte i de danske virksomheder går en festlig periode i møde. Det spår flere aktører i eventbranchen i hvertfald, nu hvor der for alvor er kommet gang i økonomien hos de danske virksomheder.

Virksomheder investere i firmajulefrokosten

Mange virksomheder belønner deres medarbejder, med flotte arrangeret julefrokoster. Tidligere har været et naturligt område at spare på, da blandt andet finanskrisen pressede på. Men i 2016 og især 2017 vil danske virksomheder for alvor investerer i julefrokoster. Hos eventbureauet Grunk Event, som er en af landets første arrangør af firmaevents, personalefester og specielt julefrokoster, har man således gearet sig til en kæmpe julefrokostsæson i 2017.

Der bliver afholdt 8 flotte fester rundt i landet, hvor det forventes at flere hundrede virksomheder og flere tusinde ansatte indtage sild, snaps, juleøl og flæskesteg i lange baner. Og med økonomisk bedring i horisonten løftes festerne lige til et helt andet niveau.

Personalegoder og lønstigning i sigte

På arbejdspladsen vil danskerne mærke forbedringer, på den økonomiske situation. Allerede nu varsler de økonomiske vismænd, at vi snart kan ende i en situation, hvor arbejdskraften bliver knap, og du som ansat derfor kan kræve mere i løn.

I denne tid afløses sådanne krav dog oftest af personalegoder af anden art. Fri mobil, bredbånd i hjemmet, gratis øl om fredagen, en ekstra personalefest eller måske en fridag mere, er ikke uhørt krav hos danskerne. Lønstigningerne kan nok komme på sigt.

EFTERLAD ET SVAR