Danskerne er glade for handel i udenlandske shops

0
426

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I takt med at internethandel er blevet mere og mere udbredt og flere har taget det til sig er det i stigende grad også blevet markant nemmere at handle i butikker der ikke har base i Danmark. Det har også medført en stor stigning i antallet af folk der vælger at støtte de udenlandske butikker frem for at støtte de danske butikker og derfor er det blevet endnu sværere at drive en dansk butik da mange vælger udlandet i stedet.

Derfor må de danske butikker også tænke på nye måder at tiltrække kunder på når de ikke længere kan regne med støtten fra de danske kunder. Derfor ser man også at mange danske webshops vælger at udvide deres forretning til også at inkludere udlandet og mange af dem der starter op, vælger bevidst at de også skal have muligheden for at kunne sælge til udlandet med det samme. Det er simpelthen for at have adgang til et større marked og dermed flere kunder der kan købe ens produkter.

Det kan dog være en hård nød at knække at for mange webshops at komme ind på de udenlandske markeder. Mange kunder er meget kræsne omkring sprog og vil derfor gerne have at sproget på de sider de handler på, er perfekt. Derfor kan det være en god idé hvis du har en engelsk hjemmeside eller har valt specifikt at gå ind på det tyske marked at få lavet en engelsk oversættelse eller en tysk oversættelse af professionelle. På den måde er du sikker på at det sproglige er fuldstændig på plads.

Som forbruger er det eneste vi kan gøre, er at være mere opmærksomme på hvor det er vi vælger at handle henne når vi køber. Det gælder i særlig grad på nettet. Udenlandske webshops betaler jo heller ikke skat i Danmark. Derfor skal vi være bedre til at støtte de danske webshops for vores alles skyld.

EFTERLAD ET SVAR