De største indretningstrends i 2020

0
956

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Leder du efter nye ideer til indretning af din bolig? Så læs med her og få inspiration til, hvordan du kan opdatere din indretning i 2020.

Plankebordet

Plankebordet er in som aldrig før. Folk får mere og mere øjnene op for de unikke indretningsløsninger, som i fællesskab med den gængse IKEA-indretning giver en hyggelig og unik indretning i de danske hjem. Det er ikke længere nok bare at finde et køkkenbord i IKEA eller Jysk, som passer ind i størrelsen. Bordet og mange andre møbler skal være unikke. Vi vil gerne føle, at vores hjem ikke ligner alle andres – at vi har nogle møbler, som ingen andre har. Og det er muligt, hvis man designer sit helt eget unikke plankebord. Der er så mange fordele ved at designe sit eget plankebord. Man bestemmer selv størrelse, træsort, farve, stel og lignende – og man kan på den måde designe et rustikt plankebord, der passer perfekt ind i den øvrige indretning.

Pastelfarver

Pastelfarver er in – og det er meget dansk. Den moderne danske indretning er nemlig meget minimalistisk, så der er ikke plads til mange farver – og specielt ikke de mange skrigende farver. Døren er dog stadig åben for lidt farver i den traditionelle indretning, og det kommer i år med pastelfarverne. Lys lilla, nude, babyblå og hvad du ellers vil kalde alle de søde farver, som ellers passer godt ind i et børneværelse. Det kan inddrages på mange måder – sofapuder, dækkeservietter, vaser, lysestager og lignende. På den måde kan de altid skiftes ud, hvis man nu alligevel hellere vil holde sig til den traditionelle minimalistiske indretning med sort, hvid og – hold lige fast – grå!

Retro og antik

Idet at der er stor interesse i at have en unik indretning, der ikke ligner alle andres, så er det stadig meget moderne at inddrage ældre retro og antik-møbler og -nips i den moderne indretning. Det kan for eksempel være ældre teak-chatoller, spiseborde eller syborde, som nemt kan kombineres med de klassiske sorte og hvide IKEA-møbler for en både moderne og unik indretning. Specielt de mørkere træsorter som teak og palisander er meget in for tiden – det handler om at kombinere det mørke træ med de lyse nuancer fra andre møbler, nips og lignende.

EFTERLAD ET SVAR