Derfor er oversættelse til engelsk en god investering

0
469

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes intet værre end at modtage en besked eller mail fyldt med grammatiske og formuleringsfejl, som ikke giver nogen mening. Det kan både være svært at læse selve teksten, men der kan rent faktisk også gå nogle budskaber til spilde, hvis ikke afsenderen kan formulere sig rigtigt. Nogle mennesker går på internettet og søger efter ”google oversæt” lige i det de oplever problemer med, eksempelvis at få oversat en produktbeskrivelse fra dansk til engelsk. Problemet er blot, at du er mindst ligeså udsat for forkerte formuleringer i dine tekster, hvis du benytter dig af gratis oversættelsestjenester, som hvis du selv forsøger at oversætte dine tekster. Den bedste løsning er derfor klart at benytte sig af professionel oversættelse. Læs mere her.

Det kan potentielt være det afgørende parameter

Hvis du eksempelvis er ansat hos en virksomhed, som sælger udstyr til svømning, og er blevet sat til at oversætte jeres produktbeskrivelser til engelsk, da i er begyndt at bevæge jer ind på det engelske marked, vil oversættelse til engelsk være supergodt at benytte sig af for at undgå forkerte formuleringer og grammatik. Den største fordel ved at benytte sig af professionel oversættelse er, at modtageren af den pågældende tekst får en god oplevelse. I forhold til eksemplet fra før, ville den korrekte oversættelse af en produktbeskrivelse muligvis medføre, at det lige netop er dig og din virksomhed, som kunderne vælger.

Det giver bedre økonomi på længere sigt

En af modargumenterne for at benytte sig af professionel oversættelse, vil muligvis være det økonomiske aspekt. Dig og din virksomhed tænker måske ikke, at I skal afsætte penge til oversættelse af tekster, men i sidste ende vil det med høj sandsynlig medføre en pænere økonomi, da de gode tekster og den gode sans for detaljerne vil gøre jer til den foretrukne virksomhed på jeres marked.

EFTERLAD ET SVAR