Derfor skal du bruge en boligadvokat

0
277

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

At købe et hus eller en lejlighed, er for langt de fleste den største investering de kommer til at lave i livet. At købe en bolig i de store danske byer, koster mange millioner, og det er derfor essentielt, at der ikke er noget der er overladt til tilfældigheder, eller det der er værre. Når man skal købe noget så dyrt, er det derfor også en god ide at have allieret sig med professionelle.

Ejendomsmægler – er en sælger

De fleste der skal sælge en bolig benytter sig af en ejendomsmægler, der tager sig af salget og de fleste praktiske ting forbundet med dette. Der er ikke helt så mange, der benytter en ejendomsmægler, når de skal finde en bolig. Når man har fundet en bolig men er interesseret i, kontakter man mægleren, der har den til salg.

Derfor kan man også i mange tilfælde sige, at hele ideen om at kalde det for en ejendomsmægler, er lidt forkert. For det er ikke bare en mægler, der mægler mellem to interessenter – køber og sælger. For en ejendomsmægler, er sælgers mand og dermed en sælger. Han eller hun vil derfor også i de fleste tilfælde være langt mere interesseret i et salg, end at at køberen får det helt rigtige.

Brug en boligadvokat

Når man finder noget, man er interesseret i, og kunne overveje at byde på, er det derfor en god ide at snakke med en boligadvokat. En boligadvokat har alle forudsætninger for at tjekke at alt er som det skal være. At alle dokumenter, er som de skal være.

En boligadvokat kan snakke med ejendomsmægler og eventuelt banken, om alle de juridiske aspekter, som du sandsynligvis ikke har hjemme i. Du kan man andre ord købe dig noget sikkerhed for, at alt er som det skal være.

En boligadvokat er naturligvis ikke gratis, men i forhold til den investering du skal ud og lave i fast ejendom er det pengene værd. Selv små ting, kan have stor betydning, og medmindre du er em garvet boligspekulant, er det svært at have styr på alle de potentielle faldgruber.

EFTERLAD ET SVAR