Derfor skal du have et ekstra hundetegn med på ferie

0
210

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du er en blandt de mange hundrede tusinde danskere, der har en hund, er den god sandsynlighed for at den skal med dig på ferie. Især i år hvor der er mange, der skal holde ferie i Danmark, er der mange der normalt ikke ville have deres hund med, som nu overvejer det. Det er naturligvis lidt mere overskueligt, at have en hund med i sommerhus end at skulle have den med på charterferie. Det betyder også, at der kan komme til at være mange hunde i det danske ferieland, der ikke er vant til at skulle med på ferie, der muligvis kommer det i år.

Der er naturligvis mange ting du skal være opmærksom på, hvis det er noget du overvejer. Hunde er ligesom mennesker vanedyr, og hvis man pludselig ændrer alle vanerne, kan de godt blive forvirret. Det er i sagens natur lidt sværere at forklare en hund noget, end et menneske, i hvert fald hvis man vil være sikker på, at det også bliver forstået.

Man skal være meget opmærksom på, at en hund kan finde på at strejfe lidt. I et sommerhusområde kan det være lidt farligere, end hvis det er hjemme, hvor man bor. Her vil hunden være vant til rammerne, og vide hvordan den kommer hjem. Det kan den ikke altid finde ud af, hvis man ikke er i de vante rammer. Det er derfor helt essentielt at den har et hundetegn på, hvor der står et telefonnummer, man kan kontaktes på. Det kan også være en god ide med et ekstra hundetegn, hvor ens sommerhus adresse. Du kan købe et her.

Generelt er det dog vigtigt, at du ikke lader din hund strejfe rundt alene i sommerhusområder. Det kan være farligt for hunden, og der kan være mange andre hunde i området, så ligesom det altid er, skal du holde et vågent øje med din hund.

EFTERLAD ET SVAR