Derfor skal du have en personlig træner

0
199

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Derfor skal du have en personlig træner

Du kender det måske. Du starter med at træne, og det går fantastisk. Dette er gangen, tænker du. Men ingen længe ligger du igen på din plads som sofakartoffel. Hvad gør man så for at hive sig op fra hullet? Vi foreslår, at du allierer dig med en personlig træner. Hvorfor?

Du får mest mulig ud af træningen

Måske du har prøvet at starte i fitness af flere omgange, men har givet op, fordi resultatet ikke var det værd? Fordelen ved at have en personlig træner er, at han eller hun ved præcis, hvordan du træner mest hensigtsmæssigt.

Det kan endda være, at det kommer til at føles som om, du træner mindre, simpelthen fordi du har trænet forkert tidligere.

Derudover er der mange personlige trænere, der tilbyder at supplere træningsforløbet med en kostplan. Den rigtige kost har nemlig også stor indflydelse på vores træning, så det er bestemt ikke ligegyldigt, hvad du spiser, når du træner.

Kost kan være kompliceret at sætte sig ind i, men det behøves du ikke med en personlig træner.

Du vil ikke skuffe andre

Du er sikkert vant til at skuffe dig selv, når det kommer til træning. Det er til at leve med, fordi det ikke går ud over andre end, ja, dig selv.

Det er dog en del sværere at skuffe andre. Kunne du finde på at aflyse overfor din træner, hvis du vidste, han eller hun stod og ventede på dig nede i motionscenteret? Det er i hvert fald sværere end bare at skuffe sig selv. Når man ved, at nogen forventer, at man dukker op et bestemt sted på et bestemt tidspunkt, er det bare lettere, end hvis aftalen kun er med dig selv.

Du har en til at motivere dig

Med en personlig træner er du sikret en træningsmakker. Det er altid nemmere at være to om tingene, så man ikke føler sig alene. Du kan naturligvis også træne med en ven eller veninde, men han eller hun har sandsynligvis ikke de andre fordele, du finder hos en personlig træner. Måske du skal bruge en personlig træner i Valby?

EFTERLAD ET SVAR