Derfor skal du træne dit underliv med bækkenbundskugler

0
45

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Du har nok hørt, hvor vigtigt det er at lave knibeøvelser som kvinde. Måske har du så også hørt om bækkenbundskuglerne, der kan være med til at stramme op i dit underliv nemt og effektivt? I denne artikel kan du læse mere om, hvad bækkenbundskugler egentlig er, og hvorfor du bør træne dit underliv med dem.

Hvad er bækkenbundskugler?

Bækkenbundskugler er en smart hjælper til at træne dit underliv. I stedet for blot at lave almindelige knibeøvelser, så kan du indsætte kuglerne i dit underliv og træne din bækkenbundsmuskel ved at klemme sammen om kuglerne og så slappe af. De kan hjælpe dig med at undgå, at dit underliv bliver slapt.

Du kan finde alle mulige forskellige slags bækkenbundskugler. Du kan finde dem i forskellige størrelser og af forskellige materialer og i forskellige farver. Det er helt op til dig at vælge de bækkenbundskugler, som du helst vil have. Du kan finde et bredt udvalg af bækkenbundskugler her.

Træn din bækkenbund stærkere for at undgå inkontinens

Det er vigtigt, at du får trænet din bækkenbund, så det bliver stærkt. Det er ikke kun for at undgå, at dit underliv bliver slapt, men også for at forebygge inkontinens. Inkontinens er noget, som der sker for mange kvinder – især gravide eller ældre kvinder, hvor de har problemer med at holde på vandet. Det kan du undgå ved at træne dine bækkenbundsmuskler, så de bliver stærke og derfor bedre kan holde dit urinrør lukket, når det skal være lukket.

Dine læge eller gynækolog vil anbefale, at du laver knibeøvelser eller anskaffer bækkenbundskugler til at hjælpe med øvelserne. For dem, som generelt har svært ved knibeøvelser eller som gerne vil have mere ud af øvelserne, kan bækkenbundskugler være en rigtig god løsning.

Bækkenbundskugler kan øge din nydelse under sex

Bækkenbundskugler kan dog endnu mere end, at du kan undgå inkontinens. De kan også øge din nydelse under sex, hvis du bruger dem ofte nok. Et strammere underliv vil nemlig gøre, at du føler dig mere udfyldt, når du har sex. På den måde vil din nydelse under sex automatisk blive større, og du vil føle dig mere stimuleret under penetrationssex. På den måde vil du kunne få bedre og længere orgasmer efter at have trænet med kuglerne i lidt tid. Du kan med fordel træne med dem en gang om dagen eller mere.

EFTERLAD ET SVAR