Disse forårsprojekter kan du gå i gang med

0
83

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du også gået inde hele vinteren og ventet på, at du kunne komme i gang med alle dine forårsprojekter? Når vejret bliver bedre udenfor, bliver det pludselig også mere motiverende at komme i gang med den slags. Hvis ikke du allerede har nogle projekter i tankerne, men godt kan lide at være i gang, kan du få noget inspiration her.

Byg dig selv en ”solterrasse”

Hvis ikke du allerede har en terrasse, kan dit forårsprojekt bestå af at lave sådan en, for det vil du med sikkerhed få stor glæde af. Men hvis du allerede har en terrasse, kan du i stedet lave en lille ”solterrasse”. Det kan f.eks. være, at der er et spot nede i din baghave, hvor der altid er meget sol, og hvor det ville være perfekt at ligge på en liggestol. Så kan du lave en lille terrasse der, som kan bruges til ultimativ afslapning og solbadning eller til at nyde din morgenkaffe. Terrassen kan du f.eks. bygge af belægningssten fra easy-stone.dk.

Lav et opbevaringsskur i din have

Når du har en have, kan der også hurtigt komme til at ligge alle mulige ting alle vegne. Det kan f.eks. være børnenes havelegetøj, haveredskaber, havemøbler m.m. Det er ting, som ikke alle sammen har godt af at være ude i al slags vejr. Derfor kan du lave et skur til alle dine ting, så de ikke går i stykker. Det er desuden rart at have et sted, hvor alting er samlet.

Når du selv laver skuret, bestemmer du selv størrelsen. Du kan også vælge at lave det så stort, at der også er plads til en plæneklipper og et par cykler f.eks. Du kan skræddersy skuret præcis, så det passer til dine ting, og du kan selv vælge i hvilke materialer, det skal laves.

EFTERLAD ET SVAR