Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er rigtig meget legetøj på markedet, men som altid er der nogle tendenser, der er mere udprægede end andre. Hvis du undrer dig over, hvilket legetøj der hitter allermest hos de danske forbrugere. Du kan få drengelegetøj her.

#1: Paw Patrol

Paw Patrol… Bliver det sejere end et par gæve hunde, der hjælper mennekser? Nok næppe. Det fede er, at hundene i Paw Patrol virkelig har hjertet solidt plantet i epicenteret af det rette sted, og det er altså af deres gode hjerte, de gør så meget godt for deres medmennesker og -dyr.

#2: LEGO Ninjago

I kølvandet på den nye LEGO Ninjago-film er der næppe noget, der er større end lige netop det. I hvert fald ikke på nuværende tidspunkt, og derfor er det altså også sådan, at det er svært at nærme sig en dansk skolegård, hvor der ikke bliver leget med LEGO Ninjago-legetøj .Det er dog ikke kun drenge, der leger med denne type legetøj. Piger kan også godt lege med det, hvis de gerne vil det.

#3: Brandbiler og politibiler

Okay, hvornår er det så ikke lige sjovt at lege med brandbiler og politibiler? Det er der ikke noget, der er. Derfor går du aldrig galt i byen, hvis du køber en lille brandbil i plast til din sønnike, eller hvem der nu må blive glad for den. Du kan jo også købe en politibil, for de hitter virkelig også for tiden.

Du skal nok ikke forsøge at lave dem selv, fordi noget af det, der blot slet ikke hitter lige for tiden, er hjemmelavet legetøj. Det er der ingen, der vil røre med en ildtang. Men sådan er det – tiderne skifter, og derfor kan det altså være rigtig svært at følge med i, hvordan man lige skal gøre, hvis man skal købe til børnene. Der er mange steder, du kan købe drengelegetøj, så lav det ikke selv.

EFTERLAD ET SVAR