Få flere på din hjemmeside med SEO

0
424

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Få flere på din hjemmeside med SEO

Det er ikke længere tilstrækkeligt at have et godt produkt og sælge det på en god hjemmeside. Det er et godt første skridt, men hvis du gerne vil have mange besøgende på din hjemmeside, er det også nødvendigt at tage det næste skridt, og det hedder: SEO.

Hvad er SEO?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization. Det er en strategi, eller proces, hvor man optimerer sine egne chancer for at blive placeret højt på Google. En god placering på Google kan være fuldstændig afgørende for, hvor mange besøgende du får på din hjemmeside. Og jo flere besøgende – jo bedre forudsætninger for en god omsætning.

SEO består af en række forskellige discipliner, som alle har indflydelse på din hjemmesides beliggenhed på Google. Google leder efter nogle helt bestemte kvalifikationer, når den skal beslutte, hvordan relaterede hjemmeside rangeres på dets startside.

Titles og metabeskrivelser

En af strategierne, der gør dig gode venner med Google, er gode titles og metabeskrivelser. Du er allerede stødt på utallige titles og metabeskrivelser, men det er ikke sikkert, at du har været klar over det.

Titles og metabeskrivelser er det, du ser som overskrift på de forskellige hjemmesider, når du foretager dig en googlesøgning. Noget af det, der kvalificerer en “overskrift” som god, er tal, Call-To-Action-ord, powerord og generelt gode formuleringer og brugbar information.

Nogenlunde samme krav stilles til metabeskrivelserne, som er den lille beskrivelse, der står under overskriften.

Linkbuilding

Noget, der fortæller Google, at netop din hjemmeside er eftertragtet (og derfor skal placeres højt, er mange links, der viser tilbage til din hjemmeside. Jo flere (og større hjemmesider), der henviser til din hjemmeside – jo mere eftertragtet må den være. Du skal derfor gøre dit ypperste for at få så mange links, som muligt.

Søgemaskineoptimering

Noget af det vigtigste er dog, at du bruger de formuleringer, folk søger mest på (som er relevant i forhold til dit indhold).

Hvis du fx sælger kondisko, kan det være, at du får mere ud af at omtale dem som sportssko, hvis det er det ord, folk generelt søger på. Dog ville det bedste være at bruge synonymer for det samme ord, da det gør Google endnu klogere på din hjemmeside.

Du kan også alliere dig med professionelle på området, folk laver SEO over alt i landet. Der er både søgemaskineoptimering i Kolding, København og Odense – find dem på Google!

EFTERLAD ET SVAR