Find den Mazda, der passer til dig

0
174

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Står du og skal investere i en ny bil? Så er en Mazda måske det rette valg for dig. Mazda er en japansk bilfabrikant med hovedsæde i Fucho, Hiroshima i Japan. Mazda har efterhånden været i branchen i mange år. Mazda blev nemlig grundlagt i 1920, hvor de dog havde fokus på fremstilling og produktion af kork. I 1930 begyndte de så at producere motorcykler og året efter også at udvikle lette vare- og lastbiler. De satte gang i produktionen af deres første personbil i 1960. I begyndelsen var bilerne små, men efter produktion af 2 millioner køretøjer, begyndte produktionen af større biler.

Mazda har i dag et godt ry på det danske personbilsmarked, og de har et stort udvalg af biler til ethvert behov. Vi har her samlet de mest populære Mazda-modeller, så du kan finde den Mazda, der passer bedst til dig.

Mazda 2

Mazda 2 er er den mindste model i Mazdas sortiment, men det lader den sig absolut ikke stoppe af. Modellen er faktisk den mest solgte model i 2019. Modellen er ikke helt ny mere, men den er kommet i en ny 2020-udgave, som virkelig har taget modellen til nye højder. Modellen er stilfuld med et sofistikeret design. Den har også reducerede CO2-emissioner og forbedret sikkerhed. Derudover har fokus også været på støjreduktion, så der ikke kommer unødig støj i kabinen. Mazda 2 er en smart bybil, der lever op til de fleste behov og fås til en skarp pris – også med en masse (ellers dyrt) ekstraudstyr.

Mazda CX-5

Mazda CX-5 er den ultimative familiebil. Det er en SUV med en fantastisk køreoplevelse med fokus på både komfort og sikkerhed. Mazda CX-5 er en rummelig bil med et stort baggagerum og en imponerende styrke, der gør, at den faktisk må trække helt op til 2100 kg. Det giver plads til det hele. 2020-modellen kommer desuden med et forbedret brændstofforbrug og mindre støj gennem mindsket friktion.

Vil du gerne ud og kigge på en ny Mazda, så kan du med fordel besøge denne Mazda forhandler.

EFTERLAD ET SVAR