Fire fede forbedringer til hjemmet

0
965

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Foråret er på vej, og når hovedrengøringen er overstået, ligger der mange muligheder for forbedringer, så du går sommeren i møde med et frisk hjem fuld af energi. Vi har samlet fire forbedringer, som du nemt kan nå i mål med.

Nye hårdhvidevarer

Ofte skæmmer de kedelige og grimme hårdehvidevarer udtrykket i hjemmet. Dog må man sige, at de store producenter af hvidevarer selv er blevet opmærksomme herpå, og derfor kunne det være på tide, at skifte ud. Mange køber i dag deres hvidevarer online, så tag en eftermiddag på sofaen med ipad’en og find inspiration hos de store forhandlere af hvidevarer.

Nyt liv til gulvet

Har du trægulv og ser det lidt træt ud? Sådan et gulv kan faktisk hurtigt få nyt liv og lys. Mulighederne er mange. Du kan vælge for eksempel at male det, eller du kan lade gulvet revitaliseres gennem en gulvafslibning. Det lyder måske dyrt, men man kan sagtens finde billig gulvafslibning. Og der er mange forskellige leverandører at vælge imellem.

 

Nye gardiner

“En lille ændring giver stor forandring”, siger ordsproget, og det gælder i den grad også, når vi taler om boligindretning. Nye gardiner er ikke nogen stor udskrivning, det tager ikke lang tid at sætte op, men det giver til gengæld en stor effekt. Det lyder til gengæld ikke tiltalende at skulle bruge en eftermiddag i en gardinbutik, men hos sådan nogle onlineshops som Uniggardin eller Jysk, kan du faktisk bestille online. Bare du har målene klar. Nemmere bliver det ikke.

Nyt tapet

Hvis ikke de øvrige tips gør udfaldet for dit hjem, kan du tage beslutningen om at give huset eller måske bare enkelte rum et nyt udtryk med nye tapeter. Du kan nemt pifte dit hjem op med nye tapeter. Vi har for at gøre arbejdet lidt nemmere, fundet en nem videoguide til, hvordan du nemt sætter tapet op, som har vandret udtryk.

EFTERLAD ET SVAR