Flere danskere tager bilen til og fra arbejde

0
182

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Selvom der er i lang tid efterhånden, er kørt mange kampagner om at man skal tage offentlig transport eller i stedet vælge at tage cyklen på arbejder så virker det lige lidt. Nye tal viser at flere og flere danskere vælger at tage bilen på arbejde. Sidste år blev der solgt flere nye biler end der er blevet gjort de sidste mange år og derfor kan man vist godt konkludere at danskere er et folkefærd der er glade for at køre i vores biler. Selv når foråret kommer frem og solen begynder at hilse på hjælper det lige lidt. Der er stadig meget trængsel på vejene og dermed mange der tager bilen.

I takt med at klima og miljø dagsordenen kommer mere og mere ind i folks bevidsthed kan det være at det ændrer sig i fremtiden. Men lige lader det ikke til at være tilfældet. Det er da også nemt at se når man kigger ud i myldretiden at køerne er lange og at trafikken er tæt.

I forbindelse med at flere og flere folk har valgt at købe en ny bil så har man også set en stigning af folk der køber ekstra udstyr til deres biler. Det er blevet mere og mere populært at gøre køre oplevelsen til noget godt og det kan nemt hænge sammen med at flere og flere vælger at bruge bilen som deres primære transportform fordi det faktisk er blevet nemmere at få ekstra udstyr som navigation til ens bil og derfor ikke synes turen er irriterende længere.

En klar fordel af at folk køber nyere biler er selvfølgelig at nyere biler er langt sikrere at køre rundt i end ældre biler. Derfor selvom der er flere biler på vejene så kan sikkerheden og dermed dødsraten blive lavere fordi folk kører rundt i biler der skal leve op til an højere standard inden for sikkerhed end de engang skulle.

EFTERLAD ET SVAR