Flere og flere danskere tager væk i vinterferien

0
453

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I de seneste par år er skiferien blevet en populær ferie at pakke sin ting og tage væk. Nogle vælger at tage mod de høje bjerge for at kunne stå på ski eller snowboard i en uges tid, hvor nogle andre vælger at finde mod de varmere himmelstrøg for at få en lille smule varme og sol midt i februar hvor man har gået hjemme i Danmark i den mørke tid længe. Størstedelen af dem der tager til udlandet i vinterferien, tager på skiferie. Der er cirka 200.000 der hvert år drager mod de sneklædte bjerge for at tonse ned af dem i zigzag i høj fart med ski under fødderne. Det kan måske komme som en overraskelse for nogle men mange vælger jo netop sommerferien til at komme væk fra Danmark til de varme lande i længere tid og vil derfor gerne have afvekslingen med at tage på skiferie i uge 7. Nogle danskere vægter også skiferien højere end sommerferien og ser derfor mere frem til deres ferie i uge 7 end de gør til den sommerferie de har bestilt hvor turen går syd på.

Årsagen til at skiferien er så populær skal nok findes i at mange forbinder sne og kulde med hygge og samvær. Selvom vi har meget af det i Danmark så kan det stadig være rart at komme væk og særligt til et sted hvor man er garanteret sne og så er det jo oplagt at stå på ski. Derfor forbinder mange det med familiær hygge at tage på skiferie

Skal du på skiferie i uge 7 så er det vigtigt at have sit udstyr parat. Hvis du mangler udstyr nu kan det være en god idé at begynde at kigge på dit gamle nu og se hvad der skal opgraderes eller udskiftes allerede så du har god tid. Det kan f.eks. være at du har brug for et par nye skibukser fordi dem du havde med sidste år gik i stykker.

EFTERLAD ET SVAR