Fordele ved at vælge en digital bogholder

0
288

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er gået op for de fleste virksomheder, at der kan være mange penge at spare, når man skifter den traditionelle bogholder ud med en freelance, som støder til, når virksomheden har brug for det – og desuden typisk tilbyder meget bedre priser, hvilket er vigtigt for særligt mindre og mellemstore firmaer.

Er du endnu ikke skiftet? Så få 3 gode grunde her!

Du dikterer!

Når du udvælger dig en digital bogholderservice, er det dig, der er bossen. Det betyder, at du selv bestemmer, hvilke services du har brug for. Det gør det muligt løbende at vælge til og fra, hvilket er ensbetydende med, at du hele tiden har kontrol over de udgifter, der er forbundet til bogholderiet.

Du kan naturligvis stadig spare udgifterne til en hel fuldtidsstilling, da du kan tilvælge services og op-skalere dine behov, hvis du er presset af indgivelser og regnskaber, der skal færdiggøres inden for en bestemt tidsfrist.

Du kan outsource dele af bogholderiet, som du ikke selv er tryk ved, eller du kan få klaret alting med en simpel anmodning – som det f.eks. er tilfældet hos Talxperten.dk.

Fysiske bilag? Nej tak!

Det der med en papirstak… Det lyder da lidt gammeldags? Helt korrekt. I dag er de fleste bilag at finde digitalt. Der findes endda værktøjer, som gør det let at hurtigt scanne et bilag fra mobilen og sende det via e-mail eller app til bogholder eller direkte ind på en regnskabspost. Glem de krøllede bonner i lommen og fokuser i stedet på at få gjort det hele digitalt.

Det vil desuden gøre det meget nemmere at tilgå noget historik, som skal graves frem – uden der skal bladres i tunge mapper.

Opbevaringspladsen er desuden af en helt anden bekvemmelighed, når man ’er digital’. Flere tusinder mapper og bilag klan let samles i skyen, hvilket sparer plads. Læg dertil muligheden for at tilgå arkivet fra hele verden på et splitsekund.

Hold fokus på det værdifulde

Det er ikke sjovt at skulle beskæftige sig med noget, der ikke er ens kompetencer eller måske bare tager tid fra vigtigere opgaver. Derfor giver det god mening at lade andre klare opgaven – og kan man klare det i en sikker og let proces, er lykken gjort. Er du ikke tryg ved at lave regnskaber, indberetninger og andet, så lad nogle andre om det, mens du skaber værdi andre steder i virksomheden.

EFTERLAD ET SVAR