Forkæl din kæreste med en hjemmelavet pakkekalender til ham

0
746

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du besluttet at overraske din dejlige kæreste med en pakkekalender i december måned? Så kan du finde gode idéer her!

Er din kæreste en mand, som er glad for eksempelvis rom? Så kan en lækker rom julekalender være den perfekte idé til en pakkekalender til ham! Du kan også bruge samme idé med for eksempel vin, specialøl, whisky, chokolade, lakrids eller noget andet, som han er super glad for – eller eventuelt en god blanding af lidt af det hele.

Ønsker du at gøre pakkekalenderen personlig samt være økonomisk bevidst i udførelsen af kalenderen, kan det være en god idé at give dig i kast med en hjemmelavet pakkekalender til ham. Dette kan også give dig god mulighed for at være lidt ekstra kreativ med alle de forskellige pakker. Det skaber både hygge og glæde for begge parter i løbet af december måned, da det både er dejligt at give og at modtage en hjemmelavet og personlig pakkekalender.

Du kan for eksempel benytte dig af:

  • En snor, hvorpå du har monteret firetyve tøjklemmer. Ved hjælp af disse tøjklemmer placerer du alle de firetyve pakkegaver, hvorpå du eventuelt kan vælge at skrive tal, eller eventuelt skrive tal direkte på tøjklemmerne. På den måde kan du også genbruge tøjklemmerne fra år til år, hvis du ønsker at gøre det til en årlig juletradition at give pakkekalender til ham.

  • Plastikposer eller papirposer, hvor du putter de forskellige gaver i. Uden på hver enkelt pose kan du skrive alle tallene. I stedet for at skrive tal for hver enkelt dag i december måned, kan du også vælge blot at lade modtageren af pakkekalenderen selv vælge, hvilken gave han eller hun vil pakke op hver enkelt dag – men kun én per dag selvfølgelig!

  • Almindeligt gavepapir, hvorpå du skriver tal eller måske en lille seddel, hvorpå der står en sød lille hilsen.

EFTERLAD ET SVAR