Frivillig i Afrika: Derfor bør du gøre det

0
566

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes mange organisationer, som organiserer frivilligt arbejde i Afrika, og det kan være en god beslutning, hvis du har et sabbatår eller bare ønsker at tage en pause fra arbejdslivet. Herunder følger en guide til, hvordan du tilmelder dig som frivillig i Afrika, så du kan få en oplevelse for livet, samtidig med at du gør noget godt for andre, som ikke har lige så meget, som du selv har.

Meld dig som frivillig

Det første, du skal gøre, er at melde dig til som frivillig. Det kan du eksempelvis gøre hos Saveaheart.dk, som organiserer frivilligt arbejde og praktikophold i Afrika. Du kan finde flere informationer omkring, hvordan du melder dig til på deres hjemmeside.

Der findes forskellige måder, du kan arbejde som frivillig – og det er blot at slå de forskellige stillinger på inde på hjemmesiden. Hvis du finder en, som passer til dine kompetencer, kan du med fordel søge den.

Når du lander i lufthavnen

Når du lander i lufthavnen, skal du hente din baggage, efter du er gået gennem paskontrollen. Når du kommer til ankomsthallen, står der en person, som tager imod dig. Vedkommende hjælper dig il dit hotel, så du ikke bliver efterladt alene.

Kan du ikke finde den person, som skal hente dig, har du et lokalt nødnummer, som du altid kan ringe til. Det finder du i dit rejsebevis, så du altid er sikker på, at der er nogle, som der kan hjælpe dig. Telefonen bliver besvaret 24 timer i døgnet, så du skal ikke være bange for, at du ikke kan få den hjælp, du behøver.

Hvornår kan jeg gå i gang med arbejdet?

Når du er ankommet, går der typisk 1-2 dage, hvor du får introduktion til det arbejde, som du skal udføre. Når du har gennemført introduktionen, starter du på arbejde efterfølgende, når du er klar til det. Det vil altid være på en hverdag, du starter med at arbejde, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt du skal afsætte weekenden til det. Du kan dog godt blive oplært i løbet af weekenden.

EFTERLAD ET SVAR