Giv din bolig et personligt præg – billedvæg

0
444

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det seneste stykke tid, har det været populært med billedvægge i hjemmet. Det skyldes i bund og grund, at folk finder billedvægge personlige, og det er en nem måde at give dit hjem personlighed.

Den rette billedvæg til dig

  • Placering af billedvæggen – hvor vil du have billedvæggen hængende? Måske vil du have billeder hængende i gangen, hvis den er bar, men du kan desuden også kombinere en billedvæg med dine nye møbler fra https://moebelkompagniet.dk/, hvis du allerede er i gang med at lave om i et af rummene.

  • Inden du begiver dig i kast med at lave en billedvæg, skal du tænke over, hvor billedvæggen skal være, men desuden også, hvad stilen skal være. Skal det være en neutral billedvæg med farverne: hvid, sort og grå, eller skal der være farve? Hvilke motiver, eller skal det være skrift?

  • Kombiner – nogle folk har kun billeder hængende i en bestemt stil, men du kan sagtens tilføje ekstra personlighed til billedvæggen ved at inddrage egne personlige billeder. Det er en god måde at se tilbage på oplevelser og tider f.eks. fra dengang børnene var mindre.

  • Rammer fås i utallige farver og former, du skal derfor gøre op med dig selv, hvilke du kunne tænke dig.

Ophængning af billederne

Når du har dannet dig en ide angående, hvordan billedrammerne og billederne skal være, skal du i gang med at hænge dem op. Måden du kan gribe dette trin an på, er forskellig. Du kan bl.a. vælge at hænge dem med en fast afstand fra hinanden, hvor det her kræver, at du finder en lineal frem. Udover dette kan du hænge dem tilfældigt ved siden af hinanden. Du kan starte med at hænge et billede op, hvor du herefter kan hænge de andre op ved at tage udgangspunkt i det første ophængte billede.

EFTERLAD ET SVAR