God stil med godt tilbehør

0
1292
Hikers in forest. Couple hiking in fall forest. Asian woman hiker in front smiling happy. Photo from Aguamansa, Orotava, Tenerife, Canary Islands, Spain.

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi har den alle sammen. En tøjstil. Nogle har en klassisk stil, mens andre klæder sig i et bohemeinspireret outfits, og en tredje gruppe eksperimenter med tøj, der har elementer af punk eller goth. Ja, nogle vil måske endda sige, at nogle kan have en såkaldt dårlig stil, mens andre synes at have helt styr på den nyeste tendens og mode. Der findes rigtig mange forskellige tøjstile. Heldigvis. Men når lærredsbukserne eller cowboyjakken er på plads, kan det i virkeligheden nogle gange være de detaljerne, der får dig til at skille dig positivt ud fra mængden. Tasken, der understreger det feminine i hendes stil, eller manchetknapperne, der gør mandens jakkesæt til noget helt specielt. Læs med her, og få inspiration til mærker, der giver til tilbehør af højeste kvalitet.

Et eksempel på et brand, der gennem årene har klædt danskerne på med stil er The North Face. The North Face er et amerikansk brand, hvis fokus ligger på yderbeklædning i form af fleecetrøjer, jakker og fodtøj. Men derudover fremstiller det populære mærke også kvalitetsudstyr som huer, handsker og tasker. The North Face er et oplagt valg for dig, der lever et aktivt udeliv, og som kunne tænke dig praktisk tilbehør, der er alt andet end kedeligt. Eksempelvis er huer fra The North Face kendt som klassikere, hvis materiale i akryl giver en særlig behagelig og varm fornemmelse. Huerne er tilmed produceret i et tidløst design, der klæder enhver mand eller kvinde. Handskerne fra The North Face er både vind- og vandafvisende, og de gummiagtige dupper på indersiden, gør dem særlig anvendelige til aktivitet. Hvis du vil se et udvalg af de eksklusive produkter fra The North Face, så kan du se mere her.

Danske kvalitetsure

Rigtig mange danskere går med ur, og hvis du drømmer om at skifte det gamle ud med et nyt, kan du med fordel kigge efter et Skagen ur. Skagen ure er blevet et ikon inden for dansk design, og hvis du vil være sikker på at have et ur af højeste kvalitet, så er det danske brand efterhånden et af de største og mest velkendte brands i urbranchen i verden. Inspirationen til urene er navngiveligt fundet i Skagen, der uden tvivl må kendetegnes som en af de største turistmagneter i Danmark. Og det med god grund. Naturen i Skagen er nemlig noget helt specielt, og hvor Skagerak og Kattegat slår sammen, er lyset også særlig i øjenfaldende og fængende. Forestil dig så, hvis du putter himmel og hav ned i et ur. Så har du et eksklusivt Skagens ur.

Et Skagens ur er meget mere end et praktisk ur, der viser dig, hvad klokken er. Skagens ure findes naturligvis både til mænd og kvinder, og de findes derfor også i flere forskellige moderne og unikke designs. Du kan derfor hurtig sætte prikken over i’et på din personlige stil med kvalitetsur fra Skagen. Urene findes nemlig med flere forskellige smarte urkasser og remme, der vil imponere de fleste, og du kan derfor hurtigt få ”hvad er klokken?” til et blive dit favoritspørgsmål med et ur fra Skagen.  Vil de vide mere om Skagen ure? Find Skagen ure her.

EFTERLAD ET SVAR