Gode tips til at finde de optimale toner til printeren

0
215

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

For mange danskere er printeren en uundværlig del af hverdagen, både når det kommer til private og erhvervsmæssige affærer. Men en printer fungerer kun, hvis der er toner i den, og har du en printer, kender du sikkert godt følelsen af, at tonerne er tomme, nærmest før du har fået dem sat i printeren. Derfor gælder det om at lave det rigtige køb, når du køber toner til printeren, og det kan du læse nogle gode tips til herunder.

Forskellige printere har forskellige toner – også selvom det er fra samme mærke

Du kan hurtigt komme til at gå ud fra, at hvis din printer f.eks. er fra HP, så passer alle HP printerpatroner til din printer – men det er altså langt fra tilfældet. Forskellige printere fra samme mærker har forskellige tonerpatroner, der passer til dem. Når du shopper patroner, gælder det altså om at sikre, at disse patroner passer til din printer. Det bør klart og tydeligt stå på pakken eller på hjemmesiden, om patronen passer til din printer eller ej – du skal altså også kende navnet og typen på din printer, inden du går i gang med at shoppe tonerpatroner.

Original eller ikke?

Det kan også være nemt at gå ud fra, at det kun er de originale patroner, der fungerer. Men det er det altså ikke, og der kan faktisk være rigtig mange penge at spare ved at kigge længere end de originale printerpatroner. En uoriginal printerpatron kan faktisk sagtens have den samme gode kvalitet som en originalpatron, men de er noget billigere grundet den billigere produktion. Har du f.eks. en Lexmark printer, kan du også sagtens finde billige Lexmark toner – de er ikke originale, men der er altså en del penge at spare, hvis du ikke gider bruge en formue på printerpatroner.

EFTERLAD ET SVAR