Godt tidspunkt at få malet

0
674

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du har gået og overvejet om du skulle have malet noget udenfor, så kan det være en god ide træffe beslutningen nu. Skal du have malet træværk, udhæng, facade eller noget helt fjerde, så er det nemlig det bedste tidspunkt nu. Foråret betyder nemlig generelt på de bedste betingelser for at male. Det er nu det hverken er for varmt eller koldt og hvor malingen derfor tørrer på den mest optimale måde.

Hvis det bliver for varmt tørrer malingen nemlig hurtigere, end den har godt af. Er det for koldt og vådt er malingen omvendt for lang tid om at tørre. De temperaturer vi har lige nu er derfor mere eller mindre perfekte. Mellem 10 og 20 grader og ingen nattefrost. Så hvis hvis du går og overvejer at ringe til en maler, så er det det helt rette tidspunkt.

Corona krisen har samtidig betydet, at der er nogle håndværkere, der har lidt mindre at lave for tiden. Det er langt fra den branche der er hårdest ramt, men usikkerhed blandt kunder har alligevel betydet en ordrenedgang mange steder. Det betyder at ventetiden lige nu ikke er så lang, som den måske var for et halvt år siden, hvilket er endnu en god grund til at det er nu du skal bestille.

Så snart der kommer rigtig gang i samfundet igen, stiger ventiden på håndværkere igen, så hvis du ikke har lyst til at skulle vente, og samtidig gerne vil have det lavet på den rette tid – så er det nu du skal hoppe på.

EFTERLAD ET SVAR