Guide: Sådan vælger du CRM-program

0
1014

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

‘CRM’ står for Customer Relationship Management, og det dækker altså over dét værktøj, du an anvende til at holde styr på information om dine kontakter og kundeinformationer på ét sted. CRM kan desuden bruges til at holde styr på leverandør- og partnerrelationer.

I CRM-systemet er det altså muligt at styre kundeforhold. Med andre ord er det en virksomhedsløsning, der hjælper virksomhed med at forbedre deres salg, markedsføring samt serviceengagement. Desuden kan programmet hjælpe med at fremme effektiviteten i virksomheden, og kundeoplevelsen vil blive forbedret.

Det er altså på mange måder et uvurderligt værktøj for virksomheder, der tager deres kunder seriøst. Ved at anvende et CRM-system kan det nemlig lade sig gøre, at gemme information om en kunde — eksempelvis hvis de har ringet med en forespørgsel, som der er værd at huske, næste gang de ringer.

Opbyg et bedre forhold til dine kunder

I et CRM opbevares der kritisk data omkring alt fra salg og markedsføring til personlige oplysninger. Det er altså vigtige ting, CRM’et bruges til, og derfor det vigtigt, at det system, du bruger, er pålideligt og virker, som det skal — men hvilke programmer er egentlig de mest anvendte

Microsoft Dynamics er vel nok det CRM-system, der er flest, der kender. Det fungerer upåklageligt, og det er et rigtig godt redskab, hvis du vil have glade og tilfredse kunder. Det er ikke den samme proces, der skal anvendes, når det kommer til at engagere kunderne.

Det er nemlig ikke alle kunder, der engageres af det samme — især ikke i dag, hvor vi har så mange forskellige markedsføringsplatforme. Derfor er det altså vigtigt, at du ved, hvem dine kunder er, og hvad de laver. Herved bliver det meget lettere at opbygge relationer og vinde sine kunders tillid.

Som virksomhedsejer vil du også opleve, at dine markedsføringsmedarbejdere vil blive endnu mere produktive. Du kan læse mere om Microsoft Dynamics CRM på dette link, såfremt du søger mere viden omkring, hvordan du kan opbygge bedre relationer til dine kunder.

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR