Har du købt en rejse på nettet i år?

0
748

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du købt et weekendophold eller en rejse online i år, er du lige som rigtig mange andre danskere. Der er netop kommet tal for det første halvår af 2017, og her viser det sig at internethandlen er er steget med intet mindre end 13,2% i forhold til samme periode sidste år, et beløb der svarer til mere end 3 milliarder kroner.

Du har sikkert også handlet nogle ting online, for det gør stort set alle danske moderne forbrugere. En af de ting der som indledningsvist nævnt bliver handlet meget online er weekendhold, oplevelser og rejser. Rent faktisk så står dette for mere end halvdelen af alt den handel der foregår på internettet.

Man skal efterhånden lede længe for at finde et rejsekontor for et af de store rejseselskaber, da stort set alle rejser bliver bestilt online, og der er mere eller mindre ingen der tropper op på et kontor eller ringer og bestiller via telefonen.

Weekendophold hitter

Udover rejser er weekendophold altså også uhyre populære, og der har været en stor stigning i antallet af kroophold og weekendophold her i landet. Økonomien er sund for rigtig mange familier og i stedet for at fare ud og købe nye forbrugsgenstande, så bruger vi i stigende grad vores penge på de mere bløde værdier som rejser og oplevelser, hvor man kan være sammen med dem man har kær.

Langt de fleste af os har allerede dem fladskærm vi har brug for, og har ikke brug for flere tablets eller smartphones, og så vil vi hellere bruge vores hårdt optjente penge på at være sammen med mennesker vi holder af, hvilket hoteller, kroer og lignende altså nyder godt af i disse tider.

Så hvis du har bestilt noget på nettet inden for de sidste halve år, er der en god chance for at det er en rejse eller oplevelser på en anden måde.

EFTERLAD ET SVAR