Hvad du ellers kan se eller læse, hvis du har elsket The Selection

0
212

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

The Selection omhandler kongeriget Illéa i en dystopisk fremtid, hvor 35 piger bliver udvalgt for at kæmpe om prinsens hjerte. Men udover kampen for kærlighed og berømmelse, er Illéa delt op i kaster, hvor jo lavere du er, jo fattigere er du. Der er noget helt særligt ved denne fortælling, som der sikkert har fanget dig, og nu vil du gerne have mere. Heldigvis er filmrettighederne blevet opkøbt til The Selection, og den kommer på Netflix, når den er blevet færdig. Men hvad kan du ellers se eller læse, der minder lidt om The Selection?

Divergent; både bog og film

En bog og film der er både langt fra og tæt på The Selection er historien om Beatrice Prior. Bogen er skrevet af Veronica Roth og bærer navnet Divergent. Den er senere blevet lavet til film, med de følgende to romaner der også er blevet filmatiseret. Du kan finde alle tre film her, og bøger kan du købe i en boghandel eller leje på dit bibliotek. Divergent er en amerikansk dystopisk science-fiction-action film der omhandler Beatrice ”Tris” Prior, der i en alder af 16 år skal hun testes og vælge mellem fraktionerne i landet. Følg den spændende rejse om Beatrice Prior i de tre Divergent film.

En flænge i himlen

Hvis du har lyst til at lade tårerne vælte frem til en fantastisk fortælling, er ”en flænge i himlen” den helt rigtige bog eller film til dig. Det tager dig med ind i en trist, men vidunderlig verden, hvor du bliver rørt til det dybeste. Bogen er skrevet af John Green, så den er allerede der en must-read bog eller en must-se film. ”En flænge i himlen” minder på sin vis om The Selection og så alligevel ikke. Der er noget ved de livssvangre valg, der præger begge fortællinger og deres læsere.

EFTERLAD ET SVAR