Hvilket teleselskab har den bedste kundeservice

0
890

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

På mange måder er kundeservice lidt lige som forsikringsselskaber, altså nogen man ikke håber man skal have fat i, men som man håber på og regner med rent faktisk vil hjælpe en, hvis man skulle få brug for det.

Telebranchen er kendt for at være en smule broget, og der findes en del brodne kar både blandt sælgerne af diverse tjenester og også iblandt kundeservice. Det helt store spørgsmål er så, hvem der har den bedste og ikke mindst hvem der har den værste kundeservice.

Mobil.nu har lavet en undersøgelse over de største teleselskaber, hvor de har bedt tæt på 1000 mennesker om at rangere deres oplevelser med kundeservice hos deres teleselskaber.

Kundeservice og priser på mobilabonnement ved callme er i top

Listen toppes af CallMe der også går meget på i netop kommunikation, og at man skal snakke pænt til hinanden og alt det der, så de er nok meget tilfredse med at de også topper undersøgelsen. Lige efter CallMe kommer Telmore, der også bliver rated rigtig godt af deres kunder.

Det kan komme som en lille overraskelse, at dem der har den bedste kundeservice også er blandt dem der ikke har fysiske butikker, men kun sælger deres service online. Ikke desto mindre er det godt gået af de to.

Knapt så imponerende ser det ud for mastodonten over dem alle TDC (nu YouSee), der i undersøgelsen ikke blot klarer sig dårligere end CallMe og Telmore, de klarer sig faktisk dårligst af alle der deltog i undersøgelsen.

Der var en gang hvor TeleDanmark havde kronede dage, og hvor intet kunne røre dem, men markedet er blevet gigantisk og konkurrencen er benhård, og i takt med dette, er kæmpen sakket længere og længere bagud, og kundeservicen er altså endnu et sted hvor de halter.

Det kan naturligvis være, at det har gjort en forskel, at TDC nu er en del af YouSee, men det er ikke lykkedes os at finde en nyere undersøgelse.

 

EFTERLAD ET SVAR