Hvilket telt skal du have med på din vandretur?

0
122

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal du snart afsted på en lidt længere vandretur hvor i så skal overnatte ude i naturen? I så fald er det meget vigtigt at finde ud af hvilket telt man egentlig skal have med. Der er en række kriterier man skal have til dette telt og det er noget, som vi vil komme nærmere ind på i denne artikel.

Et der ikke vejer meget

Det handler først og fremmest om at finde frem til et rigtig godt telt, som ikke vejer så meget. På den måde er det lidt nemmere at bære rundt på, indtil du når frem til dit bestemmelsessted. Og hvis du hver dag skal pakke den ned og rende rundt med det på ryggen, så er det især vigtigt at sørge for at det ikke vejer alverden. Her kan du med fordel kigge nærmere på et letvægtstelt.

Et letvægtstelt er netop et telt, som ikke vejer særlig meget. Og derfor er det også helt ideelt at tage dette med når du skal ud på en lidt længere vandretur.

Sådan et letvægtstelt kan du hurtigt anskaffe dig inde på nettet og det vil såmænd ankomme til din bolig inden for et par dage eller måske en uges tid. Det kan dog være en god ide lige at finde ud af, hvilken forhandler du egentlig skal købe ved. Ved nogle forhandlere er et letvægtstelt meget billigere, fordi der for eksempel kører gode tilbud for tiden.

Et der holder vandet ude

Når du leder efter et godt telt til din vandretur, så handler det dog også om at finde frem til et letvægtstelt i en meget god kvalitet, som kan holde vandet ude. Det er ikke lige alle af sådanne telte, der er lige gode til dette. Og nu bor vi trods alt i Danmark, hvor der ofte kan komme en del regnbyger. Det er derfor vigtigt at prioritere dette.

EFTERLAD ET SVAR