Klæd dig praktisk og elegant på til sommeren

0
754
blossom

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

For nogle er det to ord, som ikke rigtigt hænger sammen, og det kan godt virke vanskeligt at finde en måde at kombinere dem på. Det er dog langtfra så svær en opgave, som det kan lyde til, og denne blog skal give dig nogle simple redskaber og råd til, hvordan du kan klæde dig behageligt, praktisk og tilmed rigtig flot og elegant på samme tid.

Er du en af dem, som går meget op i dit sommerlook? Mange er i samme båd, og derfor kan man sagtens have en tendens til at vælge det smarte frem for det praktiske. Måske er tøjet også mindre behageligt, fordi man bare rigtig gerne vil se ud på en bestemt måde. Heldigvis er det dog slet ikke nødvendigt at vælge mellem de to måder at klæde sig på, og det kan sagtens kombineres.

Det gælder eksempelvis, når man besøger Blossom, hvor tøjet altid sidder på en måde, så det er behageligt, og hvor kvaliteten er i top. Det er samtidig smart og moderne tøj, og der findes mange smukke og elegante sommerkollektioner. Se udvalget her og find det, du har brug for, hvis du vil fuldende din sommergarderobe.

Simpelt

Skal man forsøge at lave denne sammensætning mellem det behagelige, praktiske og flotte, så er det ofte vigtigt at gå mest muligt simpelt til værks. Det betyder ikke, at tøjet skal være kedeligt eller uden detaljer, for det er der fortsat masser af mulighed for. Det handler derimod mere om, at man forsøger at holde det samlede outfit simpelt, så man ikke roder for mange ting sammen, som forstyrrer hinanden.

Det er ofte vigtigt at sætte tøjet sammen, så det ikke fjerner hinandens styrker. Har man eksempelvis en bluse på, som fylder rigtig meget, så er det nok ikke de spraglede eller stribede bukser, som passer til. Forsøg så at sige at vælge din ”spraglethed” med måde, hvis du vil holde dig indenfor de klassiske moderegler.

Bomuld

Når det skal være behageligt, så er bomuld en sikker vinder. Når der er tale om ren bomuld, sidder det bare dejligt på kroppen, og man kan nærmest have følelsen af, at man slet ikke har noget på. Bomuld er dog ikke kun behageligt, for det kan faktisk også være utrolig flot og sidde pænt på kroppen. Det er dog samtidig et materiale, som man bør behandle ordentligt, for ellers holder det ikke så længe. Det betyder blandt andet, at man ikke skal putte det i tørretumbleren eller vaske det ved for mange grader, hvis det skal holde sin form og sit udseende.

Farver

Når du mixer dit tøj, så er farverne afgørende. Ikke ment som at du skal bringe en masse farver i spil, men du skal kombinere de rigtige farver. De fleste vil vide, at sort og hvidt går rigtig godt sammen, og generelt går man meget sjældent galt i byen, hvis man bruger sort, hvid og grå. Ofte giver det dog også lidt ekstra, hvis man lige har en farve mere på.

EFTERLAD ET SVAR