Klar den kolde vinter med hjemlig hygge

0
672
A top view of a circular collection of colorful instant espresso coffee capsules sealed with foil on an isolated white background

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er koldt og blæsende udenfor, og det er nødvendigt at være pakket godt ind i tyk frakke, halstørklæde og hue selv på den korteste tur til supermarkedet eller til og fra arbejde. Når glæden ved den første vintersne er overstået, og det bare er kedeligt, vådt og blæsende udenfor, kan det være svært at blive ved med at holde det gode humør oppe. Især når det er mørkt de fleste af døgnets timer, kan sommeren og bedre tider virke meget langt væk. Men med de rigtige tricks, kan du gøre vinteren lidt mere hyggelig, så du ikke hele tiden behøves at længes efter foråret. Herunder kommer vi med et par bud på, hvordan du skruer den hjemlige hygge helt op, så du kan have det varmt og rart, når du kommer hjem fra en lang dag på arbejde.

 

Et ekstra skud energi kan være nødvendigt

Når det er mørkt det meste af dagen og solen sjældent kigger frem bag skyerne, betyder det også, at vi nemt kan komme til at mangle D-vitamin og energi. Det kan være svært at komme op om morgenen, og måske har du også mest bare lyst til at tage en lur, når du kommer hjem, selvom det ikke kan lade sig gøre. Her er kaffe den eviggyldige løsning. Med de sorte dråber får du energi i den kolde tid, og så har du også noget at varme hænderne på, hvis du ikke lige fik tændt op i brændeovnen inden du tog på arbejde. Og når du nu er i gang med at drikke kaffe, hvorfor så ikke drikke en rigtig god kaffe? Hvis du gerne vil gøre det så nemt og lækkert som muligt, så er en kapselmaskine måske det rigtige valg for dig. Så kan du nemt lave lige den kaffe, du har lyst til i dag. Find et udvalg af kapsel kaffemaskiner her.

 

Hold varmen med hjemmesko og et lunt tæppe

Selvom der er fuld knald på radiatoren, kan der alligevel hurtigt blive koldt derhjemme i løbet af eftermiddagen. Og der er bare ikke noget værre end at være kold. Derfor gælder det om at have de rigtige ting ved hånden, så du nemt kan holde dig varm. Vores første anbefaling er, at du finder dig et par sutsko. For hvis du først har varme fødder, så bliver du også hurtig varm i resten af kroppen. Du kan for eksempel vælge et par lækre Rohde sutsko. Du kan finde et udvalg af Rohde hjemmesko her. Når du har styr på hjemmeskoene, og det måske ikke helt er nok, så kan det også være et fif at have et par bløde tæpper liggende i sofaen eller lænestolen, så du nemt kan trække tæppet over benene, når du sidder i sofaen og ser en film eller læser en god bog.

EFTERLAD ET SVAR