Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er rigtig mange danskere, der døjer med rygproblemer, og der er rigtig mange, der ikke gør noget ved det inden det bliver rigtig slemt og udgør en decideret trussel for deres sundhed. Der er mange der er hurtige til at skyde skylden på deres arbejdspladser og de arbejdsstillinger de indtager der, og det er da heller ikke helt uden grund.

Alle undersøgelser viser nemlig, at måden man sidder på, har en rigtig stor betydning for ens rygs helbred. Man må ikke sidde for rankt op ligesom man ikke må sidde og falde for meget sammen, man skal derfor have en kontorstol der støtter ryggen og lænden på den helt rigtige måde.

Prøv inden køb

En af de vigtigste ting der er forbundet med at købe en kontorstol er, selvom det lyder banalt, at man prøver den inden man køber den. Selvom kontorstole i dag kan indstilles på en lang række måder, så er der ikke mange stole er passer til alle mennesker. Derfor er det meget vigtigt at du prøver den først, og finder ud af om den præcise model kan indstilles så den passer lige præcis til dig.

Dette gælder uanset om det er til arbejdspladsen du skal have en ny stol (hvor du bør insistere på at få en god ergonomisk kontorstol), eller det er til hjemmebrug, at du skal bruge den.

Det er også de færreste der køber en bil, uden at have prøvet den først. Det samme bør være gældende med en stol, for lige som det er med biler, så er det ikke sikkert at den passer lige til dig, bare fordi det er den mest populære model på markedet.

Du finder et af landets største udvalg af kontorstole her, hvor du også kan finde videoer til hvordan de indstilles og hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge en model, så du får den helt rigtige.

EFTERLAD ET SVAR