Krisetider skriger på krisehandler

0
270
Krisetider skriger på krisehandler

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Selvom denne tid ikke umiddelbart byder på en masse handler og impulskøb, så er bør du alligevel ikke skrue ned for budgettet, når det kommer til dit helbred. Nogle vælger her i Corona-tiden at købe en ny cykel, da de ikke kan besøge deres fitnesscenter, som de ellers har været vant til, inden virussen for alvor satte ind. Nogle vælger sågar at investere i et mindre fitnesscenter derhjemme med håndvægte, bænk, og hvad har vi. Det kan for nogle synes som en overreaktion, men i virkeligheden er det ikke helt dumt, da mange bare sidder på deres flade og venter på, at Danmark og resten af verden åbner op igen.

Er du en af dem, som er vant til at have hæve sænkebord på arbejdspladsen, men har måtte nøjes med et statisk kontorbord i hjemmet? Så kender du sikkert til de lange eftermiddagstimer, hvor nakken og måske også skuldrene er begyndt at værke. Mange timer foran en skærm – og i højere grad mange timer foran en bærbar computer – er ikke godt for kroppen, hvis arbejdsstillingen ikke er i orden. Derfor bør du, hvis der er luft i økonomien og plads på hjemmekontoret investere i et hæve sænkebord. Vi ved desværre aldrig, hvordan fremtiden kommer til at se ud, og det kan sagtens tænkes, at vi i fremtiden bliver hjemsendt og landet lukkes ned. Særligt hvis der kommer en bølge mere, som der tales om i medierne.

Med et hæve sænkebord kan du om ikke andet ændre arbejdsstillingen, så du kan stå op og arbejde. Dette betyder samtidig, at der kommer lidt blodomløb i kroppen. Omvendt kan det også tænkes, at du er hamrende ligeglad med ovenstående og blot ønsker at sidde ved spisebordet dagen lang. Men hvis du vil gøre lidt godt for dig selv og din krop, så bruger du nogle kroner på et bedre skrivebord.

EFTERLAD ET SVAR