Mænds forbrug af skønhedspleje stiger dramatisk

0
730

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvem skulle have troet det? Vi havde den metrosexuellebølge for et par år siden, den døde ud efter noget tid, men den har fået en revival og er nu næsten større end nogensinde før. En af årsagerne skal findes i at skæg er blevet umådelig populært igen. Det samme er træning og andre elementer, hvor man passer på sin krop, sådan er det nemlig at være moderne mand.

Derfor har vi også de sidste tre fire år set en stor stigning i forskellige brands, der kommer til for at sælge til lige netop dette segment. En af disse brands er Alluvian. Brandet er ikke mere end tre år gammelt, men har allerede et meget bredt sortiment inden for skægplejeprodukter til mænd. 

Skægolie er noget af det, der er blevet allermest populært. Olien er egentlig bare en blanding af forskellige gode olier, der hjælper med at holde skægget blødt. Selvom man i realiteten kan bruge en hvilken som helst olie, som man kan bruge til håret, i skægget – er der et stort marked, for de produkter der markedsføres specifikt til formålet. Sådanne produkter producerer Alluvian i stor stil. Parfume til mænd er en anden produktgruppe der også er steget markant i efterspørgsel. Flere webshops har nu specifikke afdelinger, med parfumer til mænd.

Hvordan udviklingen kommer til at se ud de næste par år, er svært at spå om, men intet tyder på at tendensen er på vej væk, tværtimod.

EFTERLAD ET SVAR