Mangler du den helt rigtige gave til dit barn? Her er seks idéer

0
113

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Julen er lige rundt om hjørnet, og det er for mange lig med julestress. Der skal nemlig købes ind, laves mad, lægges planer og findes på julegaver. De første par ting kan vi desværre ikke hjælpe med, men til gengæld har vi fundet på seks gode idéer til, hvad du kan give dit barn i julegave.

Dem har vi samlet i nedenstående liste, så du kan få lidt inspiration til, hvad der kan lægges under juletræet til dit barn, når det bliver juleaften. Hvis der ikke lige er noget, der falder i god jord, eller hvis du bare har behov for yderligere inspiration, så kan du finde flere idéer her.

#1 – Nerf Guns

Har du et barn, der elsker at løbe rundt og lege politi og røvere, eller bare godt kan lide skydere? Så kan du overveje, om du skal give Nerf Guns i julegave. Det er de her plastikvåben, der kan skyde med skum-ammunition, som ikke gør ondt. Dermed er de oplagte til større børn, som kan lide den slags.

#2 – Fjernstyret legetøj

En anden storhittende julegave til børn, er som regel fjernstyret legetøj. Det gælder både fjernstyrede biler og fly, men også fjernstyrede både, som man eksempelvis kan bruge i badekarret, i den lokale sø eller måske i poolen, hvis I har sådan en.

#3 – Puslespil og brætspil

Tro det eller ej, men gode gammeldags fysiske spil er faktisk på vej tilbage. Det er okay, at det hele ikke foregår digitalt på telefon, computeren eller spillekonsollen. Flere og flere børn i alle aldre, sætter fortsat pris på at sidde med et puslespil eller et brætspil.

#4 – Computer- og konsolspil

Når det så er sagt, så kommer man heller ikke uden om, at børnene kan blive glade for et spil deres computer, spillekonsol eller telefon. Hvad end det er Minecraft, Sims eller andet, så er der lagt op til mange timers underholdning.

#5 – LEGO

Hvis der er noget, som langt de fleste børn elsker at lege med – selv når de kommer op i årene – så er det LEGO. Hvad end det er til de helt små i form af Duplo, eller om det er oppe i LEGO City og LEGO Friends, eller om det skal være helt avanceret med LEGO Technic, så er det stort set altid en vinder under juletræet.

#6 – Udendørs legetøj

Er det julegaver, som du er på udkig efter, er det ikke sikkert, at udendørs legetøj er det børnene ønsker sig allermest lige nu. Men ofte kan der også være gode tilbud på udendørs legetøj, hvis man køber om vinteren – og så kan der jo også være lejlighed til at give gaver, når vi kommer tættere på sommeren.

EFTERLAD ET SVAR