Mangler du et cykelskur? Her er nogle af de forskellige muligheder

0
254

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du mangler et cykelskur – det kan f.eks. være, du ejer nogle ejendomme, hvor beboerne skal have mulighed for at stille deres cykler ved lejlighederne – så skal du også vælge, hvilken slags cykelskur du godt kunne tænke dig. Her kan du få et udklip af, hvilke cykelskure du kan vælge mellem.

Cykelskur i træ med græs på toppen

Hvis du gerne vil have et cykelskur, der er mere naturligt, så kan du vælge at købe et cykelskur, der er lavet af træ og har græs på toppen. Det kan f.eks. være en god idé hvis du skal bruge et cykelskur et sted, hvor der er meget natur. Her kommer cykelskuret til at passe godt sammen med det omgivende miljø, og det kan få det hele til at se lidt pænere og harmonisk ud.

Cykelskur i stål

Hvis du gerne vil have et mere neutralt cykelskur, så kan du i stedet for vælge ét i stål. Denne kan du få med overdækning, så folk er sikre på, at deres cykler forbliver tørre, selv hvis det regner.

Stålcykelskur med glastag

Du kan også vælge at få et cykelskur i stål med glastag. Dette kan godt være med til at give cykelskuret et lidt mere stilrent udseende, da det ellers kan komme til at fremstå mere ”køligt”, hvis det hele er stål.

Størrelse på cykelskuret

Du skal naturligvis også vælge, hvor stort cykelskuret skal være. Hvor mange skal kunne parkere deres cykler i tørvejr, og hvor store kan hjulene være? Det er noget, du både skal overveje, når du skal vælge cykelskur i stål og træ. Der er mange cykelskure, der kan sættes i forlængelse af hinanden, hvilket gør det hele lidt nemmere og får det hele til at se pænt ud.

EFTERLAD ET SVAR