Meditér dig til et bedre liv på en sømmåtte

0
14

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Livet er en stressende affære for mange, og der er rigtig mange, som drømmer om at få mere ro i deres hverdag, men også i deres hoved og sind. Det kender du måske også til, og hvis du gør det, så kan du med fordel læse videre her. Du kan nemlig på kort tid meditere dig til en langt mere rolig hverdag. Det kan lyde som hokus pokus, men det er dokumenteret at en afslappet krop og et afslappet sind fører til en mere afslappet hverdag. Det er dog ikke altid ligetil at få den afslappede hverdag, men der er hjælp at hente. Hvis du prioriterer at bruge 15 minutter eller lignende på en sømmåtte hverdag, så kan du opnå stor tilfredshed og en masse afslapning. Du kan finde en sømmåtte her, hvor du kan læse meget mere.

Aktiverer hele kroppens eget afslapningssystem

Din krop er den bedste til at kurere sig selv, og derfor er en sømmåtte også en rigtig god, effektiv og bæredygtig metode til at skabe en indre ro og velvære. Det er den, fordi den aktiverer kroppens systemer, så det er kroppen selv, der arbejder aktivt, fremfor der tilføres stimuli fra fjernsyn, eller der indtages kemiske stoffer fra f.eks. medicin eller kosmetik. Sømmåtten minder om noget man så i cirkus som barn, men der er noget om snakken. Du vil hurtigt kunne mærke hele kroppen blive varm, fordi blodet strømmer rundt til nakke og ryg, som bærer resten af kroppens vægt. Du vil måske føle lidt ubehag lige når du ligger dig ned, men nøjagtigt ligesom når du lægger dig i et meget varmt karbad, så skal kroppen lige have et øjeblik til at vænne sig til den nye tilstand, som den skal befinde sig i.

 

 

EFTERLAD ET SVAR