Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er vigtigt, at dit mobilabonnement passer til dit forbrug. I hvert fald hvis du går op i din økonomi. Herunder får du et par gode råd til, hvordan du undgår, at din regning bliver for høj ift. dit forbrug.

 

Hvor meget bruger du?

Det første, du skal gøre, er at skrive ned, hvor meget du data, tale, sms og så videre, du bruger. Som pejlemærke bør du anvende de seneste seks måneders forbrug, så du har et overblik over, hvilket abonnement du bør have.

Sammenlign priser på forskellige prisportaler

Prissammenligningsportaler som eksempelvis TelePrisGuide.dk, hvor du kan finde det billigste mobilabonnement, kan med fordel bruges til at finde det billigste abonnement, som passer til dit behov.

På de fleste prissammenligningssider, du besøger, har du mulighed for at indtaste, hvor meget du har brug for af eksempelvis tale, data og sms. Derefter bør du undersøge, om det kan passe ved at klikke dig ind på de forskellige udbyderes sider.

Anvend altid mindst to prissammenligningstjenester, når du skal tjekke din kommende teleudbyder. Det er nemlig ikke sikkert, at den tjeneste, du benytter, er uafhængig af teleselskaberne, og derfor faktisk er interesseret i at vise dig de bedste abonnementer fra en objektiv vinkel.

Skal du have underholdning med?

 

Har du forskellige underholdningsabonnementer såsom Spotify, Netflix, HBO og så videre, så kan det være en god idé at vælge et abonnement, hvori det er inkluderet. Her vil du kunne spare mange penge, da hver tjeneste hver især koster omkring det samme som et mobilabonnement.

Ring til de forskellige udbydere, hvis du vil have et tilbud, der er bedre end dem, du kan finde på internettet. Det hjælper altid at ringe og efterspørge et personligt tilbud, hvor man som regel kan få prisen presset lidt længere ned end ellers.

 

EFTERLAD ET SVAR