Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er ikke altid lige til at gennemskue, om du har det rigtige abonnement. Dét, der passer bedst til dit forbrug. I denne artikel får du et par gode råd til, hvordan du slipper for at betale for meget for dit mobilabonnement. 

Hvor stort et forbrug har du?

Først og fremmest bør du undersøge, hvor meget data, mms, sms og tale du har brug for. Det finder du ud af, ved at undersøge hvor meget du bruger i alt.

Hvor mange minutter taler du i telefon, og hvor mange gigabyte data bruger du om måneden?

Desuden kan det være en god idé at købe en mobil uden abonnement, når du skal have en telefon — så kan du nemlig selv finde den løsning, der passer til dig. Sammenlign priser på telefoner uden mobilabonnement og vælg en godkendt webshop – du kan finde en liste over webshops med e-mærke

 

Sammenlign priser… med omtanke

Nettet bugner med prissammenligningsportaler, som hævder at de kan vise dig de billigste abonnementer. Dog er de ikke altid opdaterede, hvorfor de kan give dig et misvisende billede af, hvilket abonnement der er det billigste, samt hvem der udbyder det.

Nogen prissammenligningstjenester hævder, at de kan vise dig det billigste abonnement. Det er dog ikke altid, du kan stole på dem. Eksempelvis kan et teleselskab stå bag siden, hvorfor de har interesse i at fremhæve deres egne abonnementer frem for andre.

Kig derfor altid på flere end én prisportaler, når du skal finde det billigste abonnement.

Tjek mobilpakken jævnligt

Log ind hos din udbyder og tjek dit mobilbehov engang imellem. Taler du mindre i telefon, end du gjorde før, så er det en god idé at optimere på det.

Priserne hos de forskellige selskaber kan desuden hurtigt skifte, så det kan være, at der dukker en pakke om, som passer bedre til dit behov.

Skal du have streamingtjenester med?

Der er mange forskellige abonnementer, der tilbyder, at man kan få streamingtjenester med i sin mobilpakke. Det koster typisk lidt ekstra, men der er mange penge at spare, hvis du alligevel har tænkt dig at have abonnementer på underholdning.

Især musik- og streamingtjenester er en fordel at have i sit abonnement, hvis du får dem brugt altså.

 

DEL
Næste artikelDrop originalerne

EFTERLAD ET SVAR