Musthaves til vandreturen

0
556
vandring i naturen

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det bliver mere og mere populært at holde outdoorferier, hvor den står på vandring i naturskønne områder. Det er en fantastisk måde at holde ferie på, da man får en masse frisk luft og en pause fra den hektiske og elektronikfyldte hverdag. Inden man begiver sig afsted, er der dog nogle ting, der skal være på plads, og her får du overblik over musthaves til vandreturen.

En god vandrerygsæk

Først og fremmest er det vigtigt at have en vandrerygsæk. Du ender helt sikkert med at skulle have en del kilos oppakning med, og derfor skal tasken sidde rigtigt, så din ryg ikke bliver overbelastet. Hvis du ikke allerede har en vandrerygsæk, er det en god ide at anskaffe en. Du kan se udvalget her.

Det rette fodtøj

Det giver sig selv, at du kommer til at gå en del på en vandreferie. Derfor er det uhyre vigtigt at have ordentligt fodtøj. Som udgangspunkt er vandrestøvler en godt bud, men du kan også nøjes med et par komfortable kondisko med en god sål. Husk altid at have en pakke vabelplaster med for en sikkerheds skyld.

Tøj efter vejret

Du kommer til at bruge det meste af din tid udenfor, og du bør derfor have tøj med efter vejret. Det kan især godt blive koldt om aftenen, så husk en varm trøje og nogle gode sokker. Pas dog på med at have for meget tøj med, og forsøg kun at pakke det, du får brug for.

Godt med kulhydrater

Kroppen er på hårdt arbejde, når du er på vandretur. Det er vigtigt, at den får den rette benzin at køre på, og du bør derfor spise kulhydratholdig kost. Pasta er godt, og vejer heller ikke ret meget i tasken. Derudover er havregryn, brød og ris også godt at have med. Sørg i øvrigt for at pakke snacks som muslibarer og saftevand i tasken.

EFTERLAD ET SVAR