Nemme tips til at sommerhusforbedringer

0
789

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sæsonen for at tage i sommerhus nærmer sig, og det betyder også, at der er mange der er i gang med den helt store forårsrengøring/klargøring af deres sommerhuse. Foråret er typisk tiden hvor man får kigget på de ting, der skal laves, og påsken er en af de helt oplagte muligheder.

Her er nogle gode råd til hvordan du relativ nemt og og billigt, kan pifte sommerhuset lidt op og eventuelt gøre det lidt mere økonomisk.

Har du styr på varmen?

Hvis du har et sommerhus af ældre dato, er der nok ikke den store tvivl om, at det sandsynligvis godt kunne være bedre isoleret. Rent faktisk er rigtig mange af de danske sommerhuse slet ikke dette, da de kun bruges om sommeren. Mange af er varmet op med en el radiator og en brændeovn. Det kan være en rigtig god ide at overveje en varmepumpe, da dette er en billig måde at varme op, og samtidig giver muligheden for at køle ned, hvis vi får en varm sommer igen.

Det kan også være en god ide at tætte vinduerne, så de holder bedre på varmen. At sætte tætningslister som disse på er hverken specielt tidskrævende eller økonomisk dyrt. Dog kan det gøre en stor forskel. Især først og sidst på sæsonen hvor det ofte bliver meget koldt om natten.

Planter giver liv – og bedre indeklima

Der er nok mange der kender det med, at man kommer til et sommerhus, og det virker indelukket. Planter kan faktisk gøre en stor forskel her, da de er med til at give bedre indeklima og ikke mindst så pynter de. Find nogle planter der kan nøjes med at blive vandet ugentligt eller invester i et mindre vandingsanlæg.

Hæng nye billeder op

Du er vant til at kigge på dine vægge og se de samme ting. Pift dit sommerhus op med nogle nye billeder, det betyder rent faktisk mere end du måske lige går og tror.

EFTERLAD ET SVAR