Det er OK at gå til psykolog

0
387
Det er OK at gå til psykolog

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der kan være mange årsager til, at du ikke føler dig godt tilpas i det daglige. Nogle gange er det måske arbejdet, der ikke helt lever op til de forventninger, du går og har, hvor det andre gange kan være fordi, du måske føler dig stresset over at skulle nå en masse ting på meget begrænset tid. Det kan også være, at det er noget helt tredje eller en kombination af mange ting, der trykker.
Desværre er det alt for få, der formår at tale om de ting, der måske gør tilværelsen lidt svær.

Der er måske stadig en lidt negativ klang over ordet psykolog

For nogle år tilbage var psykolog nærmest et skældsord. Hvis man gik til psykolog, var man syg i hovedet. Nogle personer har stadig den dag i dag svært ved at indse, at man godt kan være syg, uden man kan se en fysisk skavank i form af en brækket arm eller et sår på knæet. Den indre sygdom kan derfor opfattes af den enkelte som værende værre, da andre måske ikke er klar over, at man går og bærer på en byrde. Men heldigvis er vi blevet bedre til at snakke åbent om, at det er OK at gå til en psykolog, hvor man kan have brug for at åbne op.

Har du selv brug for at få talt om et givent emne, kan du eksempelvis google: ’Psykolog Aarhus’, hvor der kommer en masse brugbare resultater op. Her kan du frit vælge mellem resultaterne. Du skal dog være bevidst om, at der er nogle psykologer, der har lang ventetid, hvor andre kræver, at du har en henstilling fra din egen læge. I det tilfælde kræver det, at din læge godkender, at du går og har det lidt svært og har brug for at tale med en professionel. Finder du et andet resultat ved din søgning, Psykolog Aarhus, hvor du kan komme til hurtigt, kan du alternativt vælge dette sted. Sidstnævnte gør sig gældende hos Psykolog Nord.

EFTERLAD ET SVAR