Oversigt danske mobilselskaber

0
715
danske teleselskaber

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Danmark er et af de lande hvor mobilabonnementer og mobiltelefoni i det hele taget er billigst. Konkurrencen blandt teleselskaberne er virkelig hård, hvilket er til gavn for os forbrugere. Men hvad skal du være opmærksom på når du køber ny mobiltelefon eller vælger nyt mobilabonnement? Vi har lavet en oversig her, og den kan du med fordel læse her.

Du kender det sikkert, du står og skal købe en ny telefon og du er ikke besluttet hvilken mobiltelefon det skal være. Valget mellem om du skal købe telefonen med eller uden abonnement og om du skal betale kontant med det samme eller vælge at afdrage på telefonen over en periode, kan være en svær beslutning. Her får du nogle tips og tricks til hvad du skal være opmærksom på hvis du skal købe telefon til en anden.

Der kan tit være mange penge at spare ved at vælge at købe en mobiltelefon med et abonnement. Nogen gange får man endda telefonen billigere, selvom man ikke bruger abonnementet. Det er dog mest ideelt at få noget ud af abonnementet og derfor forlænge abonnementet eller flytte nummeret til et nyt abonnement. Det kræver dog at du har en fuldmagt fra den person som abonnement står i og det kan nogen gange være en udfordring hvis gave skal være en overraskelse.

Oversigt danske mobilselskaber

I danmark findes der 4 større teleselskaber, som er 3, Telenor, Telia og Yousee(TDC). Disse 4 teleselskaber har ved siden af en række datterselskaber, hvor konkurrencen om kunderne for alvor er skarp. Ved datterselskaberne, også kaldet for lavprisselskaber, er det for alvor prisen, som selskaberne reklamere med. Ved lavprisselskabet CBB, som er ejet af Telenor kan du for kun 69 kr. få et abonnement det inkludere 4 timers tale og 2 gb data. Ligeledes reklamere et andet lavprisselskab Oister, som er ejet af 3, med fri tale og 2 gb data til kun 79 kr. pr. måned.

EFTERLAD ET SVAR