Pas på din krop under hjemmearbejde

0
56
kontorstol

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Corona har været en verdensomspændende pandemi, som har tvunget alle landes befolkning indendøre. Arbejdspladserne er rykket hjem i det private, og det er en tendens, som især danskerne har mærket særligt meget til.

For at passe bedst muligt på alle lød opfordringen på: “så meget arbejde hjemmefra som overhovedet muligt – både offentlige og private instanser skal forsøge at efterleve dette krav”.

Derfor er enormt mange danskere nu på arbejde, mens de fysisk befinder sig indenfor deres hjems fire mure.

Kroppen skal ikke lide overlast

Når arbejdet er rykket ind i privaten, så er det også vigtigt, at der indrettes rum eller områder til kontor eller lignende – med eksempelvis en god, ergonomisk kontorstol.

I sådan en arbejdszone skal der være nogenlunde arbejdsro, og der skal generelt være mulighed for koncentration og fordybelse, således at arbejdet kan gøres til perfektion uden alt for mange forstyrrelser.

Det betyder også at kroppen skal være i balance. Størstedelen af timerne er højest sandsynligt stillesiddende, og derfor vil rigtig mange have stor glæde af at erhverve sig en ergonomisk kontorstol.

Med den sikrer man sig selv de bedste forudsætninger for en krop i balance, som ikke lider overlast i skæve og belastende positioner.

Hjemmekontoret er kommet for at blive

Selvom corona er ved at være så en implementeret del af hverdagen, så vil mange arbejdspladser benytte sig af arbejde hjemmefra i højere grad end før denne pandemi.

Mange har opdaget at den fleksibilitet giver noget rigtig godt til både medarbejderne, men også til den samlede effektivitet, som i sidste end udmunder sig i det færdige produkt.

Derfor er hjemmearbejde kommet mere og mere på programmet rundt omkring, og der kan nemt komme rapporter og lignende fra en kontorstol i privaten fremfor en på firmaets adresse. For tid sparet er tid tjent.

EFTERLAD ET SVAR