Sådan får du en hyggelig have

0
312

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Her om sommeren er det rart at tilbringe tid i haven, men det er endnu hyggeligere at tilbringe tid i haven, når den er funktionelt og pænt indrettet. Der skal egentlig ikke så meget til at få en hyggelig have, og selv hvis du ikke er den store haj til at passe blomster, kan du altid finde blomster og buske, der kræver minimal pasning.

Ideer til haven

  • Du kan lave en hyggekrog. Selv hvis du har en terrasse er det godt at få brugt hele haven, og et hjørne i din have har helt sikkert en anden charme end terrassen, så dét bør du udnytte. I hyggekrogen kan du sætte en hængekøje op under et træ, hvor du kan ligge og slappe af. Du kan også sætte et solsejl eller et læhegn op, hvis det er nødvendigt. Hvis du har planer om at bruge hyggekrogen om aftenen, kan du sætte lyskæder fast i træerne eller i hækken og lave et område med puder og tæpper, hvor hele familien kan være samlet. Det vil skabe nogle magiske aftenener.
  • Du kan lave en køkkenhave. En køkkenhave behøves ikke være et kæmpeprojekt, men kan bestå af netop de grønsager og krydderurter, som du kan lide. Her er det oplagt at få børnene med ud i haven, da de sagtens kan hjælpe til, og de vil elske at se deres grøntsager spire.

Transportkasse til traktor

Hvis nogle af disse ideer tiltaler dig, kan det være, at du først og fremmest har brug for at få ryddet ud i din have. Hvis du ikke har passet på din have førhen, kan der lægge mange grene, blade og gammelt legetøj i haven. Når de ting skal fjernes, kan du gøre brug af en transportkasse til traktor, så du hurtigt og let kan få ryddet ud i din have.

EFTERLAD ET SVAR