Sådan holder du tråden i dit næste projekt

0
457

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange oplever, særligt på arbejdspladsen at skulle ud i større projekter, derfor kan det være smart at have et system, hvor i man kan holde styr på, hvem der løser hvilket opgaver, om man er gået over budget, eller hvor mange timer sådan en opgave her egentlig burde tage.

Mange har garanteret prøve at stå i et større projekt, og mærke den frustration det når noget løber løbsk, og der ikke er styr på tingene. Det er noget vi alle sammen, ønsker at undgå når du beskæftiger os med sådan noget, men det er desværre ikke altid sådan det går

Men du kan dog gøre noget. Der findes mange løsninger på nettet, der hjælper dig med at holde styr på større projekter på arbejdspladsen. Mange af løsningerne kan lave en detaljeret oversigt, over hvilke opgaver der skal løses, og hvor meget tid der skal bruges på dem. Samtidig kan de også, tidsregistrere hvem det er der brugt tid på opgaverne indtil nu, og hvad det er de har lavet.

En af de værktøjer hedder Eazyproject, og gør som navnet siger dit projekt nemt. Udover ovenstående funktioner så fungerer Eazyproject udelukkende i skyen, så dermed har alle altid adgang, til den nyeste version af de opgaver der sidder, og bliver lavet, og man risikerer ikke at sidde med, at nogle har glemt en eller anden opdateret version lokalt på sin computer.

Hvis man benytter sig af en af disse systemer, vil man forhåbentlig opleve, at projekterne kører bedre og uden at folk bliver frustreret. Frustrerede medarbejdere arbejder heller ikke lige så produktivt som glade medarbejder, og derfor er det meget vigtigt, at sikre at folk er så glade for at komme og arbejde som muligt. For det giver nemlig et meget bedre resultat i sidste ende. Det kan vi i hvert fald her på redaktionen nikke genkendende til.

EFTERLAD ET SVAR