Sådan bygger du et skur til din have

0
51

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er på mange måder virkelig praktisk at have et skur i sin have. Der kan du nemlig opbevare alle dine ting, som kan tage skade af vejret. Det kan f.eks. være dine havemøbler, haveredskaber, krukker m.m. Det er altså rigtig rart at have et skur, fordi du kan passe bedre på dine ting. Men hvor starter du lige henne, når du gerne vil bygge sådan et?

Beslut dig for størrelsen på dit skur

Fordelen ved at lave dit skur selv er, at du selv bestemmer, hvor stor det skal være. Størrelsen afhænger nemlig både af, hvor meget plads du har i din have, og hvor meget du regner med at skulle opbevare i dit skur. Du kan lave et lille skur, hvor der bare er plads til et par haveredskaber og børnenes havelegetøj, men du kan også lave et større skur, hvor der er plads til både plæneklipper og cykler.

Lav en tegning over dit skur

Når du vælger selv at bygge dit skur, kan det være en god idé at lave en tegning over det, så du har en plan, før du starter. Når du køber et færdigt skur, der bare skal samles, så har du en guide at følge, men den må du selv lave her. På samme tid kan du planlægge hvilke materialer, du vil bruge. Det er populært at bygge et træskur, men hvis du har fundet et andet materiale, som du synes passer bedre ind i din have, skal du bare vælge det.

Find de rigtige værktøjer

Udover materialer har du selvfølgelig brug for nogle gode værktøjer, der kan gøre arbejdet så nemt som muligt. Hvis ikke du allerede har det rette værktøj, er det værd at gå ud og finde det. Du kan f.eks. finde værktøj hos Toolster her.

EFTERLAD ET SVAR