Sådan laver du den bedste hjemmelavede pizza

0
804

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er intet bedre end pizza, især ikke hvis den er hjemmelavet, og eventuelt lavet i en stenovn. Ud over at det smager godt når det er hjemmelavet, er de også enormt gode når det bliver lavet i en stenovn. Du får en lækker sprød kant, og en masse hyggelige stunder i haven. En stenovn vil nemlig passe perfekt ind i den moderettede have, hvor der ikke er et øje tørt.

Hvad bruges en pizzaovn til?

En udendørs pizzaovn vil skulle stå udenfor, en god ide er under halvtag, hvis det er en stål, ellers kan stenovnen sagtens holde til det. Det er ikke sikkert du er helt vild med pizzaer som laves i almindelig ovn, eller på grillen, derfor skal du have fat i en pizzaovn. Så du kan lave ordentlige pizzaer, og invitere familien på pizza. I kan sidde de sene sommeraftener og spise pizza, og nyde et glas vin. Det bliver ikke hyggeligere end det kommer til at blive, for du skal hygge dig med familien, og der er garanteret en stor chance for at komme til at hygge.

Træ ovn eller stenovn?

Du kan vælge mellem en ovn der skal fyrres med træ, eller en med sten. Der er både fordele og ulemper ved de forskellige slags, men du skal vælge det der giver mest mening for dig. Du skal bruge mange penge på brændsel hvis du vælger en træ ovn, ellers fyrer du op med gas til en stenovn, og det kan også hurtigt løbe op.

Gode råd til pizzaen

Et par gode råd for at få den perfekte pizza er, at lave dejen, ovnen skal være tændt imens. Derefter kan du udrulle dejen, og sætte den 5 minutter i ovnen, derefter propper du fyld på, det giver dig muligheden for at få en dejlig sprød bund. Få fat i en udendørs pizza ovn fra Gastrobutikken.dk.

EFTERLAD ET SVAR